ODRŽAN SASTANAK S GRADONAČELNIKOM GRADA KNINA

slika 2
Mario Ćaćić , gradonačelnik Grada Knina susreo se s općinskim načelnikom Goranom Reljićem i njegovim suradnicima u prostorijama Općine Kistanje, gdje je održan sastanak na temu buduće suradnje dvaju lokalnih samouprava.

Grad Knin i Općina Kistanje dogovorili su inicijalnu suradnju oko partnerstva na projektu koji će Općina Kistanje prijaviti u sklopu poziva za promicanje održivog razvoja prirodne baštine. Namjera projekta je promocija zaštićenih dijelova prirode i ekološke mreže Natura 2000. U tu svrhu Općina Kistanje planira obnovu kompleksa zgrada u Ivoševcima koje su nekad služile kao zadružni dom i osnovna škola.

Na istu temu održan je sastanak i s ravnateljicom Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije, mr. sc. Anitom Babačić Ajduk koja bi također bila partner u projektu.

Trenutno se radi na rješavanju imovinsko-pravnih odnosa i na izradi projektne tehničke dokumentacije za spomenuti projekt.
Gradonačelnik Grada Knina Mario Ćaćić obišao je Ruralni poduzetnički inkubator Krka Kistanje i novoizgrađenu Eko tržnicu.