Održan sastanak stručne podrške za gerontodomaćice zaposlene u projektu "Žene rade"

Dana 3.2.2021. sukladno epidemiološkim mjerama održan je sastanak stručne podrške za sedam gerontodomaćica zaposlenih u sklopu projekta „Žene rade“. Zaposlene žene su iznijele svoja iskustva u radu s krajnjim korisnicima. Projekt na terenu ide prema planu, korisnici su zadovoljni pruženim uslugama, a gerontodomaćice su i ovom prilikom izrazile želju da se ovakva vrsta projekta i dalje nastavi na području općine Kistanje.

04022021
Projektni tim, kojeg čine voditeljica projekta, voditeljica informiranja i vidljivosti, koordinatorica tima žena, voditeljica financija te podržavajući tim općine Kistanje i Udruge „MI“ – Split, kontinuirano održavaju partnerske sastanke, a ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija u planu je i održavanje javne prezentacije kako bi se predstavili projektni rezultati.

Projekt „Žene rade“ provodi se u sklopu programa Zaželi, a ukupan iznos sredstava iznosi 1.490.469,96 HRK. Projekt financira Europska Unija u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda. Projekt se provodi do kolovoza 2021.

eustrukturniucinkoviti

Projekt "Žene rade"

zene rade baner
inkluzivnainkluzivna