Održan partnerski sastanak i sastanak stručne podrške za žene zaposlene u sklopu projekta "Žene rade"

Dana 12.10.2020. u općini Kistanje održan je partnerski sastanak u sklopu projekta „Žene rade“. Projektni partneri su analizirali dosadašnje projektne rezultate. Projekt se odvija prema planu, a zaposlene žene i njihovi korisnici navode pozitivna iskustva i želju da se projekt i dalje nastavi.

13102020 1

Partneri iz Udruge „MI“ – Split održali su i sastanak stručne podrške za zaposlene žene, sukladno epidemiološkim mjerama. Održavanje ovakvih mentorskih sastanaka od iznimne je važnosti za zaposlene žene jer na sastancima imaju priliku iznijeti svoje dojmove s terena, ali i zatražiti savjet/preporuku pri radu s krajnjim korisnicima. Voditeljica projekta, Tanja Tešija, naglasila je zaposlenim ženama da svoje svakodnevne poslove i dalje obavljaju uz velike mjere opreza i maksimalnu brigu za svoje korisnike.

Projekt „Žene rade“ provodi se u sklopu programa Zaželi, a ukupan iznos sredstava iznosi 1.490.469,96 HRK. Projekt financira Europska Unija u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda. Projekt se provodi do kolovoza 2021.

13102020 2

eustrukturniucinkoviti

Projekt "Žene rade"

zene rade baner
inkluzivnainkluzivna