JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PODATAKA

Pozivaju se vlasnici odnosno korisnici građevina na području općine Kistanje u kojima se nalazi azbest da Općini Kistanje do 24.07.2017. godine, dostave podatke o lokacijama, količinama, vrsti i statusu materijala na kojima se nalazi azbest (sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.).
Prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest,dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Vlasnici, odnosno korisnici građevina na kojima se nalazi azbest, podatke o lokacijama mogu dostaviti osobno, pismeno na adresu: Pisarnica, Općina Kistanje,Trg sv.Nikole 5,22305 Kistanje ili dostavom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili dostavom na faks: 022 763 053

Ispunjavanjem obrasca na poleđini izvršavate obvezu dostave podataka i pridonosite očuvanju zaštite okoliša i očuvanju zdravlja svih građana naše općine.

OPĆINA KISTANJE
Općinski načelnik

Goran Reljić


DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE: Poziv i obrazac