Tečaj: Poduzetništvo žena u ruralnom području

U sklopu Intervencije 78.01. - 5.8. - Osnivanje i upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom, predstavnici Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede pri Ministarstvu poljoprivrede, održati će tečaj- Poduzetništvo žena u ruralnom području.
Tečaj je organiziran od 6.- 9. veljače 2024. u Ruralnom poduzetničkom inkubatoru Krka Kistanje, s početkom u 08.00 sati.
Tečaj će obuhvatiti čitav niz tema među kojima ističemo: osnaživanje žena kroz poljoprivrednu proizvodnju i dopunske djelatnosti, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz seoski turizam i uslužne djelatnosti na PG-u, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz preradu poljoprivrednih i nepoljoprivrednih proizvoda na PG-u, revitalizacija tradicijskih obrta i tradicijskih vještina na ruralnom području, energetska učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije, te permakulturno, samoodrživo poljoprivredno gospodarstvo.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na tečaj do petka, 2. veljače 2024. do 12.00h, slanjem maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s imenom i prezimenom, imenom OPG-a, MIBPG brojem, brojem mobitela, i e-mail adrese, ili izravno na stranicama Uprave za stručnu podršku putem poveznice.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0227counTdQm2VfPG8qJDwg8GgMaXBN7uNjdXKnTNLZeVL4M4qTxTEZ1trvZjSt75yl&id=100089909594124