Stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine

Stožer civilne zaštite Općine Kistanje obavještava da je na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a objavljen  Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. Na navedenoj se stranici nalaze obrasci "Ponuda smještaja za raseljene osobe" i "Potvrda o nadzoru stambene jedinice".

Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, kojom se uređuje se financiranje troškova korištenja stambenih jedinica u pojedinačnom smještaju za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine koje su napustile Ukrajinu od 24. veljače 2022. i došle na područje Republike Hrvatske.

Također objavljujemo Uputu ravnateljstva  civilne zaštite MUP-a o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. 

Ponuditelj stambene jedinice može predati obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe", koji je i ujedno zahtjev za pregled stambene jedinice od ponedjeljka do petka u Općini Kistanje, Trg sv. Nikole 5, 22 305 Kistanje, u vremenu od 7 do 15 sati.

Stožer civilne zaštite Općine Kistanje        

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Ponuda smještaja za raseljene osobe
Potvrda o nadzoru stambene jedinice
Uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju