Završena je dogradnja pješačke staze uz dio županijske ceste Ž-6070 u naselju Đevrske

Općina Kistanje nakon potpisanog ugovora o sufinanciranju sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, te provedenog postupka jednostavne nabave sklopila je Ugovor o izvođenju radova za dogradnju pješačke staze uz dio županijske ceste Ž-6070 u naselju Đevrske u sklopu modernizacije tog dijela ceste kroz izvanredno održavanje.

1
Ministarstvo je ovaj projekt sufinanciralo u iznosu od 200.000,00 kuna.
Nakon provedenog postupka nabave sklopljen je ugovor sa tvrtkom Ceste Šibenik d.o.o. za izvođenje radova. Radovi su započeli u listopadu 2018.g., a dovršeni su u veljači 2019.g., te je izgrađeno 953,00 (m) pješačke staze u naselju Đevrske. Radovi koji su predviđeni Ugovorom su: pripremni radovi, zemljani radovi, betonski radovi te zastor nogostupa. Ukupna cijena izvedenih radova prema okončanoj situaciji Izvođača radova iznosi 473.874,79 kn bez PDV-a, odnosno 592.343,49 kn sa PDV-om.

2

Nadzor na izvođenjem radova obavila je tvrtka DENMAR d.o.o. iz Zadra, nadzorni inženjer: Željko Čirjak, dipl.ing.građ., a projektno tehničku dokumentaciju izradila je tvrtka GEOMAPA d.o.o. iz Drniša.

3