RJEŠENJE O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA NA PODRUČJU OPĆINE KISTANJE

Na temelju članka 32. i članka 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine" br. 92/10. i 23/13), Županijsko izborno povjerenstvo Šibensko – kninske županije donosi

RJEŠENJE
O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA
NA PODRUČJU OPĆINE KISTANJE

Na području Općine Kistanje određuju se biračka mjesta:

1. Biračko mjesto broj 1. u Kistanjama, zgrada Općine Kistanje, prostorije općinske vijećnice u staroj zgradi Općine, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kistanjama.

2. Biračko mjesto broj 2. u Đevrskama bb, prostorije Mjesnog odbora Đevrske na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đevreskama, Krnjeuve, Gošić i Zečevo.

3. Biračko mjesto broj 3. u Varivodama, Varivode bb, prostorije Mjesnog odbora Varivode na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Varivodama, Smrdeljima i Kaknju.

4. Biračko mjesto broj 4. u Ivoševcima, Ivoševci bb, prostorije Mjesnog odbora Ivoševci na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ivoševcima.

5. Biračko mjesto broj 5. u Biovičino selo, Biovičino selo bb, prostorije Mjesnog odbora Biovičino selo na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Biovičinu selu, Kolašcu i modrinu Selu.

6. Biračko mjesto broj 6. u Nuniću, Nuniću bb, prostorije Mjesnog odbora Nunić na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Nuniću i Parčiću.

Predsjednik
Sanibor Vuletin