Otvoren područni ured Udruge ZvoniMir u Kistanjama

Nakon pet godina intenzivnog rada na području općine Kistanje udruga ZvoniMir je potpisivanjem novog projektnog ugovora otvorila i svoj Područni ured u Kistanjama. Do sada smo u Općini Kistanje radili uglavnom na pružanju njege starijim osobama u njihovim domaćinstvima te se angažirali kroz volonterske akcije u suradnji s OŠ Kistanje, a sada ćemo se novim projektom usmjeriti i na dugotrajno nezaposlene osobe.

zvon 2019

Projektom pod nazivom „Pokreni se!“, ukupne vrijednosti 581.354,70 kn koji je u u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u suradnji sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te HZZ-a, nastojat ćemo potaknuti zapošljavanje teže zapošljivih skupina ljudi pružanjem individualne i direktne pomoći. Ona podrazumijeva razvijanje vještina traženja posla, pružanje pomoći pri pisanju zamolbi i životopisa, izradu individualnih karijernih planova, sudjelovanje na radionicama za razvoj socijalno-interpersonalnih vještina, te osiguravanje dodatne edukacije/prekvalifikacije koja bi pomogla u pronalaženju adekvatnog zaposlenja.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Gradovima Knin i Drniš, Općinama Kistanje i Biskupija te će u skladu s tim u svakoj od jedinica biti postavljen tzv. Klub za zapošljavanje u kojem će se nezaposleni moći i obratiti za pomoć u pronalaženju posla.

Stoga pozivamo sve pojedince kojima bi usluge koje pružamo olakšale traženje posla da nas posjete na adresi Dr. Franje Tuđmana 101 (kod vatrogasnog doma) u novootvorenom uredu Utorkom i Četvrtkom u vremenu od 08:00 do 13:00 sati.

Vidimo se u udruzi ZvoniMir!